AMSTERDAM - Mounir El Hamdaoui ontkent tegenover NUsport ten stelligste dat hij 'ontoelaatbaar' gedrag heeft vertoond tijdens de rust van het bekerduel met RKC Waalwijk (5-1), zoals Ajax-trainer Frank de Boer aangaf.

"Dat is echt onzin. Ik zal precies vertellen wat er gebeurd is. De trainer gaf mij tijdens de rust de schuld van de tegengoal.”

“Volgens hem had ik de muur moeten vormen terwijl daar al iemand stond. Dat gaf ik aan. Maar de trainer zei dat ik die had moeten wegsturen."

"Toen zei ik: 'is goed trainer, u heeft gelijk'. "Daar kon hij niet tegen. Hij zei dat ik dat op een rare manier zei. Ik vroeg me af hoe ik het anders had moeten zeggen. Toen zei hij: 'kom er maar uit.'"

"Na het duel gaf de trainer voor de camera aan dat hij me had gewisseld omdat de middenvelders te diep stonden. Ik snapte er niets meer van. Was dat ook al mijn schuld?"

Beloften

Later kreeg de spits te horen dat hij zich bij de beloften moest melden. Hoe het verder moet, weet El Hamdaoui niet.

"Ik meld me bij de beloften en voor de rest wil ik er niets over kwijt. Alleen dat ik vind dat ik totaal geen ontoelaatbaar gedrag heb vertoond."