LONDEN - Tottenham Hotspur hoopt woensdag in de Champions League tegen AC Milan weer een beroep te kunnen doen op Rafael van der Vaart. Dat zei trainer Harry Redknapp vrijdag.

Van der Vaart kampt met een kuitblessure en zal zondag tegen Wolverhampton Wanderers waarschijnlijk ontbreken.

''Ik denk niet dat hij fit is voor zondag, maar er is een kans dat hij woensdag haalt'', aldus Redknapp, die zijn andere sterspeler Gareth Bale ook bijna terug heeft na een kwetsuur aan de rug. ''Ik hoop dat hij er tegen Milan weer bij is. Hij voelt zich goed, maar moet nog even doorbijten.''

De Spurs verdedigen in Londen een 1-0-voorsprong in de achtste finales van de Champions League. Tijdens de heenwedstrijd viel Van der Vaart in de tweede helft uit.

Huntelaar

Klaas-Jan Huntelaar ontbreekt zaterdag ook als Schalke 04 het in de Bundesliga opneemt tegen VfB Stuttgart. Dat meldde de Duitse voetbalclub vrijdag op de website.

De Nederlandse aanvaller heeft een knieblessure en miste woensdag al de halve finale van de beker tegen Bayern München, die Schalke met 1-0 won.

Huntelaar is nog een twijfelgeval voor de confrontatie met Valencia van woensdag in de Champions League. ''We moeten afwachten of de behandeling aanslaat. We doen er alles aan", aldus trainer Felix Magath.