CLEVELAND - De Cleveland Cavaliers zijn dicht bij een dieptepunt in de NBA. De ploeg verloor woensdagnacht tegen de Indiana Pacers (117-112) de 22e wedstrijd op rij.

Als de Cavaliers vrijdag opnieuw onderuit gaan evenaren ze het record van de Vancouver Grizzlies en Denver Nuggets, die in het verleden 23 keer op rij verloren.

De Cavaliers raakten vorig jaar juli hun superster LeBron James kwijt aan Miami Heat en kunnen dit verlies niet naar behoren opvangen.

''Het is echt frustrerend. We hebben ook zeker wel kansen gehad tegen de Pacers. We moeten toch echt een manier vinden om te gaan winnen'', aldus Anthony Parker.

Kevin Durant was weer op dreef voor de Oklahoma City Thunder. Met 43 punten en tien rebounds leidde hij zijn ploeg naar de winst op de New Orleans Hornets (104-93).

Elson

Francisco Elson verloor met de Utah Jazz nipt met 97-96 van de Houston Rockets. De Rotterdammer deed acht minuten mee en maakte daarin drie punten.

De Dallas Mavericks boekten tegen de New York Knicks de zesde overwinning op rij. Mede dankzij 39 punten van Dirk Nowitzki wonnen de Mavericks met 113-97.