AMSTERDAM - Rafael van der Vaart mist mogelijk ook het tweede treffen met Wesley Sneijders Inter in de groepsfase van de Champions League. De middenvelder van Tottenham Hotspur heeft hamstringklachten.

Van der Vaart viel afgelopen zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Manchester United (2-0 verlies) in de 77ste minuut uit met een blessure.

Het is nog onzeker of de voormalige speler van onder andere Ajax fit genoeg is om woensdag in Londen aan te treden tegen de houder van de Champions League.

Twee weken geleden moest Van der Vaart door een schorsing, na een rode kaart in het duel met FC Twente, het eerste treffen met Sneijder in Milaan laten schieten.

Afwezigen

De geschorste Heurelho Gomes en de geblesseerden Michael Dawson, Ledley King en Jermain Defoe moeten aan Spurs-zijde sowieso het vierde duel in de groepsfase van het kampioenenbal aan zich voorbij laten gaan.

"Ik moet waarschijnlijk vijf van mijn beste spelers missen", vertelt manager Harry Redknapp aan de Haringey Independent. "Mijn doelman, twee centrale verdedigers en Defoe en Van der Vaart. Het wordt dus erg moeilijk zonder mijn sterspelers."

Groep A

Inter gaat voorlopig met zeven punten aan kop in groep A van de Champions League. Tottenham volgt met vier punten, twee meer dan Werder Bremen en FC Twente.