Beenhakker voelt ommekeer aankomen bij Feyenoord

AMSTERDAM - Ondanks de uitschakeling van Feyenoord in de Europa League, de KNVB-beker en de dertiende plaats in de eredivisie, ziet Leo Beenhakker nog genoeg perspectief. Een vertrek van de technisch directeur is dan ook ondenkbaar. "Ik voel gewoon dat er een ommekeer aan zit te komen."

De technisch directeur van de geplaagde club uit Rotterdam-Zuid vindt de slechte prestaties van Feyenoord geen reden om zijn werk neer te leggen. "Ik heb geen moment gedacht aan een vertrek", vertelt Beenhakker in gesprek met VI.

"Ik loop nooit weg voor problemen. Dat het soms moeilijk is mag duidelijk zijn, maar de situatie is niet zo kritisch dat ik ook maar een moment denk: ik hou ermee op."

Talent

Hij blijft zich inzetten voor Feyenoord, ook omdat hij elke dag ziet hoeveel talent er op het trainingsveld rondloopt. Ook blijft hij vertrouwen houden in Mario Been.

"Als ik die gasten zie trainen, zie ik ongelooflijk veel kwaliteit. We weten allemaal wat deze club mist en nodig heeft, ik blijf daarvoor werken. Het komt niet in me op om de boel in de steek te laten."

"Momenteel gaat het niet goed, dat ziet iedereen, maar bij onrust is ook niemand gebaat. Feyenoord moet uit de ellende komen en ik doe mijn best de club daarbij zo goed mogelijk te helpen."

NUwerk

Tip de redactie