AMSTERDAM - De twee grote supportersverenigingen van Ajax hebben met de directie van de Amsterdamse club een compromis bereikt over de prijs van de tickets voor de drie thuiswedstrijden in de Champions League.

Seizoenkaarthouders krijgen een extra korting van 15 euro in de vorm van een waardebon als ze op maandag (tot 24.00 uur) nog een passe-partout aanschaffen voor de komende duels in de ArenA tegen Real Madrid, AC Milan en Auxerre.

De seizoenkaarthouders ontvangen al een korting van 15 procent bij de aankoop van een passe-partout. Voor de vaste fans was dat echter niet voldoende.

Overleg

Ze vonden de totaalprijs van de drie tickets nog te hoog. Vele fans deden daarover hun beklag bij Ajax waarop de directie besloot in overleg te gaan met de twee belangrijkste supportersverenigingen van de club.

Commercieel directeur Henri van der Aat heeft met een delegatie van de fans afgesproken dat Ajax in de toekomst de prijzen van de toegangsbewijzen vooraf zal bespreken met de twee supportersverenigingen.