ROTTERDAM - Diego Biseswar gelooft nog in een kans bij Feyenoord. De 22-jarige aanvaller heeft om die reden een verzoek van de Rotterdamse club om op huurbasis bij Excelsior te gaan spelen afgewezen.

''Ik wil niet het gevoel hebben dat ik een keuze moet maken met het mes op de keel'', liet de aanvaller via zijn belangenbehartiger Sports Entertainment Group weten.

''Ik blijf nu keihard werken en knokken voor speelminuten. Lukt het niet dan kan ik in de winter wellicht alsnog een overstap maken.''

'Geen weigering'

Volgens Biseswar is er geen sprake van weigering. ''Feyenoord heeft mij namelijk nooit tot een verhuur verplicht'', stelt Biseswar, die in de afgelopen jaren al verhuurd werd aan Heracles Almelo en De Graafschap.

''Een verhuur gaat altijd in onderling overleg. Andersom kan ik ook niet stellen dat Feyenoord heeft geweigerd mee te werken aan een transfer aan het begin van de transferperiode."

"Toen meldde zich namelijk een Duitse club bij Feyenoord, maar uiteindelijk kwamen de clubs niet tot een akkoord. Dat kan gebeuren in de voetballerij.''