Woensdag 5 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Vitesse wil Daley Blind aantrekken

AMSTERDAM - Vitesse ziet in Ajacied Daley Blind (20) de ideale man om de vacature op het middenveld in te vullen. De Arnhemse club heeft veel spelers moeten uitzwaaien en hoopt nog op één of twee versterkingen.
Door NUsport

Vitesse richt zich nog op een spits en een middenvelder, meldt VI. Ted van Leeuwen, technisch directeur in Arnhem, heeft Blind hoog op het verlanglijstje staan voor de laatstgenoemde positie. "Die jongen is heel interessant. Hij kan op veel posities uit de voeten, wat voor een trainer een groot voordeel is."

Zoals bij veel clubs op dit moment heeft Vitesse weinig tot geen geld om uit te geven. "Er zijn voldoende spelers die we in kaart hebben. Geld is de beslissende factor. Zo lang dat er niet is, kunnen we niemand halen", aldus Van Leeuwen.

Meerwaarde

Trainer Theo Bos ziet in Blind een toevoegde waarde voor Vitesse. "Een complete voetballer, die zeker iets toe zou kunnen voegen aan onze ploeg. Maar het is natuurlijk wel de vraag of hij haalbaar is."

Overigens lijkt de kans klein dat Ajax meewerkt aan een verhuur van Blind. Ook NAC Breda hengelde onlangs tevergeefs naar zijn diensten.


Lees meer over:

VitesseAjaxDaley Blind

Aanbevolen artikelen