ROTTERDAM - Jon Dahl Tomasson heeft maandag voor het eerst weer meegedaan met de groepstraining van Feyenoord. De Deense aanvaller is hersteld van een bovenbeenblessure.

Tomasson maakte zondag nog geen deel uit van de wedstrijdselectie voor het duel met FC Utrecht. Hij werkte tot maandag een individueel trainingsprogramma af. 

Dani Fernández slond ook weer op het trainingsveld. De Spanjaard moest net als Tomasson het duel met FC Utrecht nog aan zich voorbij laten gaan.

De verwachting is dat beide spelers ook woensdag delen van de groepstraining mee kunnen doen. Sekou Cissé werkte apart van de groep individueel aan het herstel van zijn teenkwetsuur.

Enoh

Eyong Enoh heeft goede hoop dat hij volgende week dinsdag met Ajax de uitwedstrijd in de laatste voorronde van de Champions League tegen Dinamo Kiev kan voetballen.

De middenvelder liep vorige week een hamstringblessure op tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Twente (0-1). Hij verscheen maandag echter alweer op het trainingsveld.

Begrafenis

Enoh werkte nog wel een individueel programma af. ''Ik denk dat ik binnen enkele dagen weer helemaal fit ben'', liet hij vervolgens op de website van Ajax weten.

Enoh ontbreekt zaterdag nog tijdens de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Hij reist naar Kameroen om de begrafenis van zijn overleden vader bij te wonen.