MILAAN - Klaas-Jan Huntelaar heeft woensdag zijn gezicht weer laten zien op Milanello, het trainingscomplex van AC Milan. De aanvaller van het Nederlands elftal genoot de afgelopen drie weken van een vakantie na het WK in Zuid-Afrika.

Huntelaar kwam in Milaan niet veel ploeggenoten tegen, aangezien de nieuwe trainer Massimiliano Allegri met zijn selectie op trainingskamp is in de Verenigde Staten.

Huntelaar kreeg op het WK niet veel speeltijd van bondscoach Bert van Marwijk. De 26-jarige spits maakte wel het winnende doelpunt in de gewonnen groepswedstrijd tegen Kameroen (2-1).

Huntelaar begroette woensdag op Milanello onder anderen Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini en Filippo Inzaghi, die vanwege blessures niet mee zijn met de selectie naar Detroit.

Vertrek

De oud-Ajacied kwam afgelopen seizoen tot zeven doelpunten in 25 competitiewedstrijden voor AC Milan.

Huntelaar werd de laatste weken meermaals in verband gebracht met een vertrek, maar Milan heeft daar vooralsnog niet aan willen meewerken. Wel liet voorzitter Silvio Berlusconi onlangs weten het niet uit te sluiten dat Huntelaar de club zou verlaten.