GLASGOW - Bij Ronald de Boer verloopt het revalidatieproces na zijn knieoperatie nog steeds niet naar wens. De 33-jarige allrounder van Glasgow Rangers heeft opnieuw last gekregen van zijn linkerknie. De voormalige Ajacied vreest zelfs een nieuwe ingreep. "Mijn gevoel zegt me dat er iets in mijn knie zit en dat er een operatie nodig is, want als ik me beweeg, doet het pijn", meldt hij op zijn eigen website. Begin september onderging De Boer een kijkoperatie waarbij de linkerknie werd schoongemaakt.

Tijdens zijn revalidatie kreeg de oud-international last van een kuitblessure, waardoor zijn rentree al enige weken moest worden uitgesteld. Daarna speelde ook de knie weer op. De Boer was vorige week voor specialistisch onderzoek in Nederland. Hij wacht nog op de uitslag. Aan de hand daarvan wordt besloten of een nieuwe operatie noodzakelijk is.

De Boer: "Ik word er behoorlijk depressief van. Vorige week dinsdag was ik nog maar twee dagen verwijderd van het meetrainen met de selectie. Toen maakte ik in een sprintje een onschuldige draai en voelde ik iets kraken in mijn knie. Sindsdien kan ik niet meer vrijuit bewegen."