Julio Ricardo Cruz denkt aan stoppen

AMSTERDAM - Het ziet ernaar uit dat Julio Ricardo Cruz zijn voetbalcarrière wil beëindigen. De aanvaller van Lazio Roma heeft het hele seizoen al last van lichte blessures en kan zijn oude niveau niet meer halen.

Hij vraag zich af of doorgaan nog wel zin heeft. Dat meldt zijn zaakwaarnemer aan de Italiaanse website Calciomercato.

"Hij heeft het hele seizoen al last van lichte blessures en een chronische pijn in zijn rug. Zoals het er nu voorstaat lijkt het erop dat hij een punt zet achter zijn voetbalcarrière. Het is afwachten hoe de zaken zich verder ontwikkelen", zegt zaakwaarnemer Jorge Cyterzspiller.

Dit seizoen kwam de 35-jarige Argentijn tot 25 wedstrijden voor Lazio Roma. Hij wist hierin vier keer het net te vinden. Bij Lazio kwam de aanvaller aan het begin van het seizoen binnen. Zijn vorige werkgever Internazionale liet hem transfervrij vertrekken.

Feyenoord

Cruz kent ook een verleden in Nederland. Van 1997 tot en met 2001 was hij in dienst van Feyenoord. Hier wist hij met de Rotterdammers in 1999 de landstitel te winnen.

Hij kwam voor de club uit de Maasstad tot 86 competitiewedstrijden waarin hij 44 keer doel trof. Verder kwam de achttienvoudige international uit voor Banfield, Riverplate en Bologna.

NUwerk

Tip de redactie