FC Twente-huurling Rajkovic langer bij Chelsea

HOOFDDORP - De kersverse Engelse landskampioen Chelsea heeft besloten de optie in het contract van verdediger Slobodan Rajkovic te lichten waardoor de Serviër nu tot medio 2012 onder contract staat bij de Engelse club.

Het is nog niet duidelijk of de aan FC Twente verhuurde verdediger ook daadwerkelijk terugkeert naar Engeland, meldt De Telegraaf.

De Nederlandse landskampioen probeert Rajkovic, samen met de eveneens van Chelsea gehuurde Miroslav Stoch, nog één seizoen in Enschede te houden.

Daarnaast kijkt Twente ook naar andere jonge talenten in dienst van Chelsea. Zo zouden de Tukkers voor komend seizoen graag het 18-jarige Nederlandse talent Jeffrey Bruma willen huren, alsmede de 21-jarige Argentijnse spits Franco Di Santo.

Winterstop

De kans is overigens klein dat Bruma volgend jaar in Enschede te bewonderen is. Chelsea liet eerder al weten dermate gecharmeerd te zijn van Bruma dat hij ook komend seizoen bij de A-selectie wordt gehouden.

Ook de 19-jarige Patrick van Aanholt mag niet zomaar verhuurd worden. "We zijn heel tevreden over de ontwikkeling van deze jongens", verklaarde technisch directeur Frank Arnesen. "Ze blijven zeker tot de winterstop bij Chelsea."

NUwerk

Tip de redactie