AMSTERDAM - Raul kan de komende weken niet in actie komen voor Real Madrid. Dat meldt de nummer twee van de Primera Division op haar website.

De aanvaller staat twee tot drie weken buitenspel. Raul raakte zaterdag tijdens het 0-2 verlies tegen Barcelona geblesseerd.

Het clubicoon betrad tijdens de Spaanse topper het veld als vervanger van Rafael van der Vaart en speelde twintig minuten mee.

Door zijn blessure moet Raul de wedstrijden tegen Almeria en Valencia aan zich voorbij laten gaan. Voor de wedstrijd tegen Real Zaragoza is hij een twijfelgeval.

Twijfelgeval

Er zijn nog zeven wedstrijden te spelen in de Spaanse competitie, dus Raul kan dit seizoen nog in actie komen.

Real Madrid staat na de nederlaag tegen Barcelona tweede op drie punten van de Catalanen. Dit is geen reden voor Van der Vaart om de hoop op de titel op te gegeven.

"FC Barcelona was goed, maar niet oppermachtig. Wij hebben daar te weinig tegenover gesteld'', zegt de Oranje-international tegenover Sportweek.

''Over mijn eigen spel was ik niet ontevreden. Ik had een paar goede passes, maar miste wel een grote kans. Die had ik moeten maken.''

Zondebok

Dat hij in enkele Spaanse media werd aangewezen als zondebok deert hem niet. "Dat lees ik niet."

Bij Real is de hoop op de titel nog levend. "Er zijn nog zeven wedstrijden te spelen. FC Barcelona heeft nog een paar lastige wedstrijden, al zijn ze natuurlijk goed in vorm. Wij geloven nog steeds in de titel."