WOKING - Lewis Hamilton heeft de fijnste racewagen ooit onder zijn gat. ''Ik heb nog nooit in een auto gereden die zo goed aanvoelt als de McLaren MP4-25'', zegt de Britse oud-wereldkampioen Formule 1 op zijn eigen website.

Hamilton heeft dit seizoen nog geen grand prix gewonnen, maar onderscheidde zich wel in de races met gedurfd en aanvallend rijden. Afgelopen zondag eindigde hij als zesde in de GP van Maleisië, terwijl hij op plaats 20 was gestart.

''De wagen heeft de perfecte balans en reageert bijzonder goed. Ik kan in deze McLaren echt tot het uiterste gaan en zo rijd ik ook graag'', aldus Hamilton.

''Ik heb veel vertrouwen voor de komende races. De wagen is zeer rap, ook al is dat er in de kwalificaties nog niet uitgekomen.''

Regen

McLaren gokte in Maleisië verkeerd met het weer. Hamilton ging pas aan het einde van de eerste kwalificaties het circuit op, terwijl het juist toen harder ging regenen. Hij kon geen goede tijd meer neerzetten.

''Ondanks dat hadden we een heel snelle wagen in Maleisië. Er komen voor de volgende grand prix in China weer kleine wijzigingen. Er is geen team beter in het ontwikkelen van de bolide gedurende het seizoen dan McLaren.''