AMSTERDAM - Ferrari heeft een hint afgegeven dat het langer door wil met WK-leider Felipe Massa. Teambaas Stefano Domenicali zegt blij te zijn met zijn huidige coureursduo.

De Scuderia beschikt met Fernando Alonso over een tweevoudig kampioen terwijl Massa één van de betere coureurs is die de titel nog niet heeft weten te veroveren. Wel eindigde de Braziliaan als tweede in 2008.

Het contract van Massa loopt na het huidige seizoen af en coureurs als Robert Kubica en Sebastian Vettel worden zo nu en dan gelinkt aan een overstap naar de Italiaanse renstal. Domenicali zwemt niet mee in de geruchtenstroom.

"Als Ferrari naar de toekomst kijkt, willen we graag langer door met Felipe", aldus Domenicali tegenover Bild. "Felipe is de laatste jaren gegroeid tot één van de beste coureurs van het startveld, daar zijn wij niet blind voor.'

Nieuw project

Domenicali geeft ook alvast prijs dat Ferrari is begonnen met de bolide voor seizoen 2011. "De dubbele diffusor wordt verboden en dat is van grote invloed op de bolides. Het is een compleet nieuw project."