AMSTERDAM - Raymond Atteveld lijkt bezig aan zijn laatste dagen als trainer van ADO Den Haag. Volgens Voetbal International hebben liefst zeven basisspelers aangegeven niet langer door te willen gaan met de oefenmeester.

Afgelopen vrijdag ontstonden volgens het weekblad tijdens de rust en na afloop van de uitwedstrijd tegen NAC Breda (3-0 verlies) harde woordenwisselingen tussen Atteveld en een aantal spelers.

Daarop ging een deel van de selectie weg en lieten onder meer zeven basisspelers weten genoeg te hebben van het onberekenbare en agressieve gedrag van de trainer.

Vrij weekeinde

Dit werd duidelijk toen Atteveld de spelers na de wedstrijd tegen NAC opdroeg om op zaterdagochtend om elf uur op de club te verschijnen, terwijl hij hen eerder nog een vrij weekeinde had beloofd. De spelers vertelden hem niet te zullen opdagen en de training ging ook niet door.

De raad van commissarissen voerde vrijdagnacht nog gesprekken met de spelersgroep, maar kwam er al gauw achter dat de breuk moeilijk te herstellen is. Maandagochtend vindt er opnieuw een crisisoverleg plaats, zonder Atteveld.