AMSTERDAM - Feyenoord is in gesprek met doelman Erwin Mulder om het contract van de sluitpost te verlengen. De 21-jarige keeper staat nog tot medio 2011 onder contract in Rotterdam-Zuid, maar Feyenoord zou graag langer met hem doorgaan.

Volgens De Telegraaf zijn de gesprekken inmiddels in volle gang. Het is nog niet duidelijk met wat voor termijn Feyenoord de verbintenis wil verlengen.

Mulder was woensdag één van de uitblinkers bij Feyenoord tijdens de halve eindstrijd om de KNVB-beker tegen FC Twente. Zondag mag de doelman daarom wederom opdraven in de eerste elf van trainer Mario Been in de uitwedstrijd tegen NEC.

Vent

"Met Erwin staat er echt een vent, een persoonlijkheid", verklaart Been op de clubsite. "Hij doet het geweldig en heeft ons tegen Twente in de race gehouden. Daar hou ik als coach rekening mee."

De 21-jarige doelman stond eerder in het seizoen nog op de lijst om komend voetbaljaargang De Kuip op huurbasis te verlaten. Als eerste doelman Rob van Dijk bijtekent zal één van de jongere keepers, Mulder, Darley en Kostas Lamprou, verhuurd moeten worden.