Aad de Mos gepolst door Olympiakos

AMSTERDAM - Aad de Mos staat in de belangstelling van Olympiakos Piraeus. Volgens de trainer, die momenteel aan het roer staat bij Kavala, heeft de Griekse topclub naar hem geïnformeerd.

"Ze hebben me benaderd met de vraag of ik over een aflopende verbintenis beschik", vertelt hij aan Voetbal International. "Dat klopt dus." Olympiakos is op zoek naar een opvolger voor de vorige maand ontslagen Zico.

Of hij op de belangstelling van Olympiakos ingaat, weet De Mos nog niet. "De voorzitter van Kavala wilde me, toen hij hoorde van de belangstelling, meteen een contract voor twee of drie jaar voorschotelen", zegt de voormalig trainer van onder meer PSV en Ajax. "Ik heb hem gezegd eerst de wedstrijd van zondag maar eens af te wachten."

Goed begonnen

De Mos is opvallend goed begonnen bij Kavala. Sinds zijn aanstelling in januari heeft de club in competitieverband nog geen punt laten liggen en bovendien werd de halve finale van het Griekse bekertoernooi bereikt. Kavala, dat vorig jaar nog uitkwam op het tweede niveau in Griekenland, staat zesde en is nog volop in de race voor Europees voetbal.

NUwerk

Tip de redactie