'Bosz in beeld bij PSV omdat Brands geen duidelijkheid geeft'

AMSTERDAM - PSV lijkt niet langer op Marcel Brands te willen wachten. De huidige technisch directeur van AZ is de topkandidaat om technisch manager te worden in Eindhoven. Hij kan echter maar geen uitsluitsel geven.

Brands is vorige maand door PSV benaderd, maar liet weten eerst het toekomstperspectief van het financieel geplaagde AZ te willen afwachten.

Dat is nog steeds het geval. ''Ik concentreer me volledig op AZ, daar wil ik het bij laten'', zegt Brands tegenover De Telegraaf. Volgens de krant bekijkt PSV om die reden nu ook andere opties.

Bosz

Peter Bosz, die in het verleden technisch directeur was bij Feyenoord, en de Duitser Andreas Müller zouden serieuze kandidaten zijn. Bosz zegt 'niet op de hoogte' te zijn van de interesse.

Müller werkte vorig seizoen bij Schalke 04 samen met PSV-trainer Fred Rutten. Hij werd daar kort voor de Nederlander ontslagen.

PSV wil het liefst vóór 1 april een technisch manager aanstellen. Dat is de dag dat de nieuwe algemeen directeur Tiny Sanders aan zijn baan in Eindhoven begint.

Tip de redactie