LONDEN - Chelsea heeft dinsdagavond bij Hull City twee punten ingeleverd. De inhaalwedstrijd tegen de degradatiekandidaat eindigde in 1-1.

Daarmee verzuimde de Engelse koploper verder weg te lopen van achtervolger Manchester United. Het verschil tussen de twee titelkandidaten bedraagt nu twee punten.

Chelsea speelde in het basisteam met de veelbesproken John Terry, die na een affaire met een spelersvrouw in en buiten de Londense selectie flink ter discussie staat.

Boateng en Vennegoor

De Engelse international speelde de gehele wedstrijd. Bij Hull City waren George Boateng en Jan Vennegoor of Hesselink basisspeler. De laatste werd in de 66e minuut gewisseld.

Hull City kwam dankzij Steven Mouyokolo na een half uur op voorsprong. Didier Drogba maakte nog voor de rust gelijk uit een vrije trap. Na de pauze kon Chelsea de winnende treffer niet afdwingen.

FA Cup

Ook in de vierde ronde van de FA Cup rolden er verrassende eindstanden uit de bus. Tweededivisionist Crystal Palace versloeg Wolverhampton Wanderers met 3-0.

Wigan Athletic maakte het nog bonter door op eigen veld met 2-0 te verliezen van het door Sven-Göran Eriksson gecoachte Notts County, dat uitkomt op het vierde niveau in Engeland.