ENSCHEDE - FC Twente sluit een snelle rentree van spits Marko Arnautovic in Enschede niet langer uit. Nog voor het einde van deze week komt er duidelijkheid over de positie van de twintigjarige Oostenrijker.

Dat liet een woordvoerder van FC Twente maandagavond weten.

''Ik heb begrepen dat zijn zaakwaarnemer nu in Milaan is om bij Inter over Arnautovic te praten'', gaf de zegsman aan.

''We weten snel meer, denk ik. Volgens onze voorzitter Joop Munsterman zijn er nu drie opties: of hij blijft bij Inter, of hij komt terug bij FC Twente, of hij wordt verkocht aan een andere club. Verhuren is uitgesloten wat FC Twente betreft.''

Voorwaarden

De koploper van de eredivisie verkocht Arnautovic vorig jaar zomer onder nogal wat voorwaarden voor veel geld aan Inter. Indien hij dit seizoen weinig aan spelen zou toekomen, zou FC Twente hem moeten terugnemen.

Preses Munsterman liet vorige maand in Roemenië nog weten dat van een tussentijdse terugkeer van Arnautovic in Enschede geen sprake kon zijn.

De getalenteerde Arnautovic lijkt nu echter weer welkom bij FC Twente, dat zaterdag vertrekt voor een trainingskamp in Spanje. ''Misschien gaat hij wel mee op deze oefenstage'', opperde de woordvoerder van de Tukkers.