AMSTERDAM - André Wetzel legt zich niet direct neer bij zijn ontslag op staande voet bij ADO Den Haag. De technisch directeur overlegt met het CBV (de belangenvereniging voor coaches en technisch directeuren in het betaald voetbal, red.) over eventuele te nemen juridische stappen tegen de club.

Dinsdag stuurde ADO Wetzel de laan uit naar aanleiding van een interview in De Volkskrant.

De technisch directeur had daarin uitgehaald naar de raad van commissarissen van zijn werkgever omdat dat hij zich gepasseerd voelde bij de terugkeer van Ricky van den Bergh in de ADO-selectie. Dat was gebeurd op initiatief van de raad van commissarissen, buiten Wetzel om.

''Ik ben daar gaan zitten zonder juridisch adviseur omdat ik dacht dat het een gesprek zou zijn. Maar dat is er niet van gekomen'', reageerde Wetzel woensdag tegenover de NOS op zijn ontslag.

Bijltje

''Ik heb alles voor kennisgeving aangenomen en ik heb gezegd dat ik zou reageren via mijn juridisch adviseur van het CBV.''
''Ik heb geen idee hoe het verder loopt. Dat laat ik aan het CBV over. Die hebben vaker met dat bijltje gehakt'', aldus Wetzel.