MILAAN - Wesley Sneijder lijkt op tijd fit voor het laatste groepsduel van zijn club Internazionale in de Champions League tegen Rubin Kazan. De winnaar van de wedstrijd op woensdag plaatst zich in elk geval voor de achtste finales van het belangrijkste Europese bekertoernooi.

Sneijder ontbrak een aantal weken bij de Italiaanse kampioen wegens een bovenbeenblessure. De Nederlandse international trainde de afgelopen twee dagen wel weer mee met de selectie.

De spanning in groep F van de Champions League is groot. Barcelona, dat twee weken geleden Internazionale versloeg, leidt de groep met acht punten.

De Italiaanse kampioen en Rubin Kazan volgen op twee punten. Dynamo Kiev is vierde met drie punten minder dan Barcelona. De Catalanen spelen woensdag in Kiev.

Stunt

Internazionale ontvangt Rubin Kazan, dat zich de afgelopen week in Barcelona op het treffen voorbereidde. De Russische competitie is al klaar.

De kampioen van Rusland kan niet beschikken over centrale verdediger Roman Sjaronov door een knieblessure en wellicht ontbreekt ook aanvaller Aleksandr Boecharov. Hij liep tijdens de training een handblessure op.

Rubin Kazan stuntte eerder in de Champions League door de uitwedstrijd bij titelverdediger Barcelona te winnen.