RIO DE JANEIRO - Rivaldo blijft deel uitmaken van deBraziliaanse selectie. Bondscoach Carlos Alberto Perreira zag geenreden de international te passeren voor de vriendschappelijkewedstrijd tegen Jamaica in Engeland omdat hij bij AC Milan op debank is beland.

De linksbenige vedette, die in Italië zijn contract wildeinleveren, besloot maandag voorlopig toch te blijven. Een wijsbesluit, vond Carlos Alberto, omdat Rivaldo bij vertrek uit Milaande komende drie maanden toch bij geen andere club aan de slag kan."Dit is dus goed voor beide partijen, een win-win-situatie."

Brazilië bereidt zich voor op de WK-kwalificatieduels innovember tegen Peru (uit) en Uruguay (thuis). Juninho(Middlesbrough), Juninho Pernambucano (Olympique Lyon) en Denilson(Betis) keerden terug in de selectie, waarin uiteraard ook plaatsis ingeruimd voor sterspelers als Ronaldo, Ronaldinho, RobertoCarlos, Cafu, Emerson, Ze Roberto en Kaka.

Het plannetje Taffarel, die onlangs besloot te stoppen, op 12oktober in Leicester tegen Jamaica een afscheidswedstrijd te gunnenging niet door. De 37-jarige doelman had geen interesse.