AMSTERDAM - Danny Landzaat vertrekt aan het einde van het seizoen hoogstwaarschijnlijk bij Feyenoord. Dit meldt de middenvelder tegen De Telegraaf.

"Dat gevoel hebben mijn zaakwaarnemer Sigi Lens en ik gekregen uit de gesprekken met de directie", vertelt de 38-voudig international aan de krant. "Zoals het er nu uitziet, maak ik het seizoen nog wel af."

Landzaat werd aan het begin van het seizoen door trainer Mario Been vaak op de tribune gezet. De laatste weken is de voormalige speler van onder andere AZ basisspeler. In de verloren topper tegen Ajax (5-1) maakte hij het enige Rotterdamse doelpunt.

Dure krachten

De kuipbewoners willen komend seizoen wegens bezuinigingen van de dure krachten in de selectie af. Ook voor Roy Makaay, Kevin Hofland, Tim de Cler en aanvoerder Giovanni van Bronckhorst is het daarom nog onduidelijk wat hun toekomst brengt.

Het financieel geplaagde Feyenoord wil in de toekomst salarissen boven de miljoen euro verbieden. Mogelijk krijgen de vijf spelers nog een verlaagde aanbieding van de club.