TURIJN - Juventus heeft zaterdag op eigen veld verloren van Napoli. De club uit Turijn, tweede in de Italiaanse Serie A, leidde na 55 minuten met 2-0 maar ging alsnog met 3-2 onderuit.

De Fransman David Trezeguet en Sebastian Giovinco hadden de thuisploeg na 54 minuten een comfortabele marge bezorgd. Maar Napoli, dat liefst 21 jaar niet bij Juventus had gewonnen, bewerkstelligde een spectaculaire comeback.

De Slowaak Marek Hamsik (2) en de Argentijn Jesus Datolo bezorgden de ploeg van de begin oktober aangestelde coach Walter Mazzarri de volle wins

AC Milan - Parma

AC Milan, dat woensdag punten had laten liggen bij Napoli (2-2), won thuis met 2-0 van het gepromoveerde Parma. Marco Borriello maakte beide treffers, één in de eerste (12e minuut) en één in de tweede helft (90e).

Clarence Seedorf kon zoals gebruikelijk rekenen op een basisplaats. Klaas-Jan Huntelaar moest wederom vanaf de reservebank toekijken.

AC Milan neemt in de stand de vierde plaats in, op zes punten van koploper en stadsgenoot Inter, die zondag bij Livorno op bezoek gaat.