AMSTERDAM - Felipe Massa voelt zich weer als vanouds. De coureur van Ferrari vertelt aan het Italiaanse persbureau ANSA dat zijn eerste rondjes in een Formule 1-wagen na zijn ongeval heel natuurlijk aanvoelden.

"Toen ik in de auto zat, voelde het alsof het ongeluk van 25 juli nooit gebeurd was", zegt de 28-jarige Braziliaan. "Fysiek voel ik me weer heel sterk en ik heb geen problemen met mijn zicht."

"Ik zou nu zelfs twee races achter elkaar kunnen rijden", vervolgt Massa. "Na vandaag kan ik eindelijk zeggen dat ik helemaal terug ben. En dit betekent dat ik weer zo'n klootzak kan zijn als eerst."

Rentree

De elfvoudig Grand Prix-winnaar maakte maandag zijn rentree in de F2007 na zijn crash in de kwalificaties voor de GP van Hongarije. Een metalen veer van een andere auto trof zijn hoofd. Massa raakte buiten bewustzijn en moest meerdere operaties ondergaan.

De Braziliaan hoopte snel weer in actie te kunnen komen in de koningsklasse van de autosport, maar zijn renstal liet eerder weten dat Massa pas volgend seizoen weer wedstrijden zal racen.