NEWCASTLE - NAC-trainer Ton Lokhoff maakte zich dinsdag geen zorgen over de lichte blessuregevallen in zijn selectie. Aan de vooravond van het duel in en tegen Newcastle, het eerste Europese uitje van de Bredanaars sinds dertig jaar, trainden Stefano Seedorf, Mark Schenning en Rob Penders apart van de groep. "Pijntjes, ze hadden kunnen trainen", aldus Lokhoff.

De NAC-selectie maakte dinsdagavond kennis met het imponerende St. James park, thuishaven van Newcastle United. "Mooi stadion", aldus Lokhoff, "ik heb gezegd dat ze maar even goed moesten rondkijken. Morgen is daar geen tijd voor."

Ajax

NAC stuntte zondag tegen Ajax (4-2). Ten opzichte van dat duel is vermoedelijk slechts de plaats van Nordin Boukhari vacant. De Ajax-huurling kwam te laat naar NAC en is daarom niet speelgerechtigd. Orlando Engelaar lijkt de meest voor de hand liggende vervanger. Schenning (lies), Seedorf (enkel), Penders (kuitbeen) en Elmander (hamstring) zijn volgens Lokhoff allen inzetbaar voor het duel dat om 20.45 uur (Ned. tijd) begint.

Vermoedelijke opstelling NAC: Babos;
Feher, Penders, Schenning en Gudelj;
Seedorf, Petö, Slot en Engelaar;
Diba en Elmander.