AMSTERDAM - FC Twente-coach Steve McClaren staat in de belangstelling van het Engelse Notts County. Dat meldt Voetbal International. De ploeg uit Nottingham wil in de komende jaren zo snel mogelijk hogerop komen en trok al een aantal grote namen aan.

Notts County komt dit jaar uit in de League Two, oftewel de vierde divisie in Engeland. Een forse financiële impuls moet het mogelijk maken om binnen drie jaar een entree te maken in de Premier League.

Een van de nieuwe beleidsbepalers is Sven-Göran Eriksson, de ex-bondscoach van Engeland. De Zweed werd aangesteld als technisch directeur. Met oud-international Sol Campbell wist Eriksson direct een grote naam naar Nottingham te halen.

Ook Kasper Schmeichel, de zoon van de legendarische Manchester United-doelman Peter Schmeichel, maakte de overstap naar Notts.

Geen zorgen

Het volgende doel is om Erikssons oude assistent McClaren te contracteren. De FC Twente-coach zou de plaats van Ian McParland, de huidige manager, moeten innemen. FC Twente-voorzitter Joop Munsterman maakt zich echter geen zorgen over de interesse.

‘We hebben de afspraak om te gaan praten over een nieuw, meerjarig contract. Ik denk dat dat goed gaat komen. Wij willen hier in alle rust verder bouwen en dat willen we doen met McClaren.'’ Het contract van McClaren bij Twente loopt na dit seizoen af.

De enige prijs die Notts County ooit won is de FA Cup, gewonnen in het jaar 1894.