TBILISI - Italië heeft in groep 8 van de WK-kwalificatie met 2-0 van Georgië gewonnen. Kacha Kaladze speelde onbedoeld de hoofdrol in Tbilisi door twee keer de bal in eigen doel te werken.

Ierland won in dezelfde poule met 2-1 bij Cyprus. In Nicosia zorgde Robbie Keane in de slotfase voor de 2-1- overwinning.

Italië blijft door de overwinning koploper in groep 8 met 17 punten uit 7 wedstrijden. Ierland volgt op plaats twee met 13 punten.

Duitsland

De Duitse nationale voetbalploeg heeft zaterdag in een vriendschappelijk duel in Leverkusen Zuid-Afrika met 2-0 verslagen. Mario Gomez en Mesut Özil maakten de doelpunten voor het team van bondscoach Joachim Löw.

Woensdag speelt Duitsland in Hannover in de strijd om WK-kwalificatie tegen Azerbeidzjan.

Engeland

Engeland oefende tegen Slovenië en won met 2-1. Frank Lampard benutte een onterecht gegeven strafschop, na rust verdubbelde Jermain Defoe de voorsprong waarna Zlatan Ljubijankic tegenscoorde.

De Engelsen spelen woensdag tegen Kroatië in een WK-kwalificatieduel.

Frankrijk

Voor Frankrijk is rechtstreekse plaatsing voor het wereldkampioenschap voetbal ver weg. Het thuisduel tegen Roemenië eindigde zaterdag in 1-1. Thierry Henry scoorde voor Frankrijk. Julien Escudé werkte de bal later in zijn eigen doel.

Frankrijk heeft nu vier punten achterstand op koploper Servië. Beide landen treffen elkaar woensdag.