NOORWIJK - Wesley Sneijder, Arjen Robben, Ruud van Nistelrooij en Royston Drenthe willen voorlopig voor hun kansen bij Real Madrid knokken.

De vier Nederlanders kregen nog niet zoals Klaas-Jan Huntelaar en Rafael van der Vaart te horen dat ze geen toekomst meer bij de Spaanse club hebben.

Speeltijd

Ruud van Nistelrooij is bijna helemaal hersteld van een slepende knieblessure. Sneijder, Robben en Drenthe kregen vrijdag en zondag speeltijd tijdens oefenwedstrijden bij Toronto en Washington DC.

''Ik maak mij geen zorgen'', zei Sneijder maandag na de training van het Nederlands elftal. ''Mijn situatie is anders dan die van Rafael van der Vaart."

"De trainer wil me niet kwijt en ik ben ondanks de aanwezigheid van vele sterren niet bang dat ik geen speeltijd krijg. Ik kan ook op meerdere posities uit de voeten.''

Robben

Robben scoorde zowel in Toronto als Washington DC. ''Dat is lekker. Ik wil ook niet weg bij Real Madrid. Dit blijft een mooie club en het is toch prachtig om met zulke fantastische voetballers op het veld te staan.''