ROTTERDAM - Trainer Mario Been zit bij Feyenoord weer wat ruimer in zijn keepers. Erwin Mulder (20) maakte maandag in een oefenduel van Jong Feyenoord tegen Jong Go Ahead Eagles (3-1) een geslaagde rentree.

Mulder raakte in de oefenperiode geblesseerd aan zijn bovenbeen. Hij was voor het begin van het nieuwe seizoen de beoogde eerste doelman van Feyenoord.

Door zijn blessure en de late rentree van routinier Rob van Dijk (40) verdedigde de 19-jarige Braziliaan Darley in de eerste competitiewedstrijd tegen NEC (2-0) het doel.

Hij moest evenwel in de rust in de kleedkamer achterblijven wegens een knieblessure. Van Dijk verving hem. Been betreurde het wegvallen van Darley, die hij zijn onbetwiste nummer 1 noemde.

Zondag fungeerde Van Dijk opnieuw als doelman van Feyenoord in de uitwedstrijd tegen Vitesse (0-0).

Wijnaldum

Been heeft zondag voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo weer wat te kiezen voor de positie onder de lat. Of Georginio Wijnaldum dan ook weer van de partij is, valt te betwijfelen.

De talentvolle tiener ontbrak tegen Vitesse al wegens een bovenbeenblessure. Later deze week ondergaat hij nader onderzoek.