AMSTERDAM - De blessure die Feyenoord-doelman Darley Torres opliep in de seizoensouverture tegen NEC lijkt mee te vallen. Dat meldt de Rotterdamse club maandag op zijn website.

Darley raakte zondag geblesseerd toen hij tijdens een redding zijn rechterknie leek te verdraaien. Hoewel de sluitpost in eerste instantie kon doorspelen, besloot trainer Mario Been de Braziliaan in de rust te wisselen voor Rob van Dijk.

Uit onderzoek blijkt nu dat de binnenste band van de knie van Darley licht verrekt is. Volgens de club duurt het doorgaans één tot drie weken om van een dergelijke blessure te herstellen.

Herstel

Darley laat zelf weten opgelucht te zijn dat er niks ernstigs aan de hand is. "Ik ga nu hard aan mijn herstel werken. Het belangrijkst is dat ik weer helemaal fit word. Wat dat betreft ben ik de medische staf dankbaar dat ze geadviseerd hebben om me er uit te halen", verklaart de doelman.

Feyenoord speelt komend weekeinde uit bij Vitesse. Het zou zelfs mogelijk zijn dat Darley dan alweer zijn rentree maakt in het elftal. In de verklaring laat de club weten de situatie voorlopig van dag tot dag te gaan bekijken.