PEKING - Klaas-Jan Huntelaar staat nog steeds op het verlanglijstje van Harry Redknapp, de coach van Tottenham Hotspur.

Dat liet de Engelse trainer donderdag in Peking weten in de aanloop naar de finale tegen Hull City bij het toernooi om de Azië Trofee.

Tottenham Hotspur toonde eerder deze zomer al belangstelling voor Huntelaar, die bij het overvolle Real Madrid op de transferlijst staat.

Een akkoord bleef evenwel uit. Redknapp besloot daarop de Engelse spits Peter Crouch vast te leggen. De coach van de Spurs blijft evenwel 'The Hunter' op de korrel houden.

''Zijn manier van scoren is absoluut indrukwekkend'', liet Redknapp weten. ''Als hij nog steeds beschikbaar is, ben ik zeker in hem geïnteresseerd.''

Bent

Redknapp wacht echter eerst de ontwikkelingen rond Darren Bent af. De topscorer van de Spurs in het vorige seizoen is in onderhandeling met Sunderland over een overstap.

Pas als deze deal helemaal rond is, komt Huntelaar (weer) serieus in beeld bij Redknapp. ''Je kunt tenslotte niet te veel goede spelers hebben.''

Stuttgart

VfB Stuttgart deed eerder deze maand vergeefse pogingen om Huntelaar over te nemen van Real Madrid, dat ook graag van onder anderen Royston Drenthe en Ruud van Nistelrooij afscheid zou willen nemen.