EINDHOVEN - Ronald Waterreus keert zaterdag in het afscheidsduel van Phillip Cocu weer even terug in het Eindhovense doel. De oud-international speelde drie seizoenen samen met Cocu bij PSV.

Ook voormalig PSV-keeper Heurelho da Silva Gomes was uitgenodigd, maar kreeg geen toestemming van zijn club.

Ook Boudewijn Zenden heeft zijn deelname toegezegd. De Spaanse internationals Xavi en Javier Saviola, voormalig teamgenoten van Cocu bij Barcelona, hebben de uitnodiging nog in beraad.

Het gelegenheidsteam bestaat verder uit Michael Reiziger, Chris van der Weerden, Marc Overmars, Jan Wouters, Wim Jonk, Ernest Faber, Jaap Stam, Patrick Kluivert, Arthur Numan, Edgar Davids, Jan Vennegoor of Hesselink, Frank de Boer, Dennis Bergkamp, Luís Figo, Mark van Bommel en Luc Nilis. Guus Hiddink en Bert van Marwijk fungeren als coach.

De 38-jarige Cocu beëindigde vorig seizoen zijn actieve loopbaan als voetballer. Hij is inmiddels als trainer aan PSV verbonden. Hij is bij het Nederlands elftal één van de assistenten van bondscoach Bert van Marwijk. Cocu voetbalde voor AZ, Vitesse, PSV, Barcelona en Al Jazira Club.