SITTARD - Trainer Roger Reijners krijgt bij Fortuna Sittard steeds meer spelers tot zijn beschikking om een elftal te formeren. De club, die onlangs via de voorzieningenrechter de proflicentie terugkreeg, heeft weer drie spelers vastgelegd.

De club, die onlangs via de voorzieningenrechter de proflicentie terugkreeg, heeft weer drie spelers vastgelegd: Abdul Ocal, Nico Vanek en Ramon Voorn. Deze drie spelers stonden afgelopen seizoen ook al onder contract bij Fortuna.

Nieuw contract

De noodlijdende voetbalclub uit Sittard had na het afgelopen seizoen nog maar één speler onder contract staan: Angelo Simone. In afwachting van een besluit over de proflicentie besloot de club de andere spelers voorlopig geen nieuw contract aan te bieden.

De voetbalbond KNVB maakte eerder deze week bekend geen spoedappèl aan te tekenen tegen het besluit van de voorzieningenrechter en daarom kon Fortuna voor komend seizoen op zoek gaan naar spelers.

De clubleiding maakte donderdag de namen van de eerste drie spelers bekend die ook volgend seizoen in Sittard spelen: Tom Grootaers, Zarko Grabovac en Gino Facenna.