MILAAN - Aan het schimmige steekspel rondom een mogelijke transfer van de Braziliaanse stervoetballer Kaka lijkt voorlopig geen einde te komen. Spaanse media meldden dinsdag dat Real Madrid een akkoord had bereikt met AC Milan over een transfer ter waarde van 65 miljoen euro van Kaka.

Die geruchten werden direct gevolgd door berichten dat ook Chelsea nog in de race is voor de handtekening van de vedette van AC Milan.

Premier Silvio Berlusconi, de eigenaar van de Italiaanse topclub, liet woensdag weten dat volgende week maandag een beslissing wordt genomen over de toekomst van Kaka.

''Ik praat maandag met Kaka en daarna zal ik met een besluit naar buiten treden'', aldus Berlusconi in een Italiaans televisieprogramma.

Chelsea

Chelsea vond alle geruchten woensdag aanleiding om met een officiële mededeling naar buiten te komen. De Engelse club meldde op de website dat het geen bod heeft uitgebracht op Kaka en ook niet heeft gesproken met de speler.

Chelsea wees daarmee de geruchten dat het een recordbedrag van 85 miljoen euro zou hebben vrijgemaakt voor de middenvelder naar het rijk der fabelen.