AMSTERDAM - Jos Verstappen raakt zijn plek bij Arrows niet kwijt komend seizoen. Dat beweert Huub Rothengatter, manager van Verstappen. "Jos rijdt in 2002", verzekert Rothengatter onder meer op de Formule 1-site F1i.com.

De laatste weken gonst het van de geruchten over de positie van Verstappen bij Arrows. De 29-jarige Limburger zou volgens sommige bronnen zijn plek moeten afstaan aan Heinz-Harald Frentzen

Een woordvoerder van Arrows op de BBC: "Jos heeft weliswaar al een tijd geleden zijn contract verlengd, maar we maken er geen geheim van dat Tom in gesprek is met Heinz-Harald. Iedereen moet geduld hebben wat daaruit komt."

Verstappen, die een doorlopend contract heeft tot juni 2002, heeft nog niets vernomen van Arrows. Volgens Rothengatter is dat ook niet nodig. "Ik kan niet anders concluderen dan dat Arrows zijn zaakjes rond heeft met de piloten. Jos had al een contract, nu Bernoldi. Binnenkort kan Jos echt aan de slag als de serieuze tests met de nieuwe A23 gaan plaatsvinden."

Bernoldi

Afgelopen vrijdag maakte Arrows bekend dat de Braziliaan Enrique Bernoldi, vorig jaar de teamgenoot van Verstappen, komend seizoen opnieuw voor de stal uitkomt. Dat nieuws leidde tot wilde speculaties onder de fans van Verstappen.

/DOSSIERFormule 1