AMSTERDAM – Er is veel belangstelling voor Diego Biseswar nu zijn contract bij Feyenoord bijna afloopt.

Dat vertelt zijn zaakwaarnemer Jeroen Hoogewerf tegen Sportwereld. “In elk voetballand is er wel een aantal clubs geïnteresseerd. Geen absolute top, maar wel goede clubs daar net onder.” Ook Feyenoord heeft een aanbieding klaarliggen.

De aanvaller wacht rustig op een aantrekkelijk bod. “Hij is er gewoon echt nog niet uit. Hij moet straks zelf beslissen wat hij wil. Zijn gevoel bij Feyenoord wordt steeds wat beter, maar hij komt natuurlijk wel uit een situatie waarin hij overbodig was”, aldus Hoogewerf.

Goede band

Biseswar laat de goede band met trainer Gertjan Verbeek meewegen in zijn beslissing. “Bij Feyenoord weet hij wat hij heeft, dat is ook wat waard. Maar van de andere kant: wat als er volgend seizoen weer een andere trainer is?

Dat is ook een dilemma. Juist omdat Diego in het verleden een paar keer een ongelukkige keuze heeft gemaakt, wil hij nu de tijd nemen”, zegt Hoogewerf.

Ontwikkelen

Biseswar maakte in de eerste helft van dit seizoen in twaalf wedstrijden zes doelpunten. Volgens technisch directeur Peter Bosz kan Diego zich de komende jaren uitstekend ontwikkelen bij Feyenoord.

“We zijn niet naïef, ook wij snappen best dat Diego op dit moment een interessante speler kan zijn voor andere clubs. Hij weet dat we zijn contract graag willen verlengen. Maar het is aan hem om een keuze te maken.”