AMSTERDAM - Feyenoord heeft interesse in de Zweden Niklas Bärkroth en Mattias Bjärsmyr van IFK Göteborg. Dit liet Håkan Mild, technisch directeur van de club, afgelopen weekend weten in Zweedse media.

Tegenover de mogelijke komst van de 16-jarige aanvaller Bärkroth en 23-jarige verdediger Bjärsmyr staat een eventueel vertrek van Diego Biseswar.

Bärkroth debuteerde in 2007 in de Zweedse competitie en heeft inmiddels drie competitieduels gespeeld. Bjärsmyr heeft al 91 wedstrijden op het hoogste Zweedse niveau achter zijn naam staan.

Biseswar

Het contract van Biseswar (20) bij Feyenoord loopt na dit seizoen af. Onderhandelingen met zijn zaakwaarnemer leverden totnogtoe geen nieuw contract op. Op trainingskamp in Turkije wil technisch directeur Peter Bosz deze week met Biseswar zelf praten. "Nu is het een goed moment om ook eens met Diego te praten", aldus Bosz maandag in AD Sportwereld.

De club wil de aanvaller, die dit seizoen zes keer scoorde, het liefst in Rotterdam houden. Bij het uitblijven van een nieuw contract hopen de Rotterdammers hem echter in de winterstop te verkopen. Ook Danny Buijs en Timothy Derijck staan te koop.
 

Transfernieuws Feyenoord