AMSTERDAM - Manchester City zou 60 miljoen euro over hebben voor Barcelona-spits Samuel Eto'o. Dat meldt de Catalaanse krant Sport.

Bovendien zou Eto'o bij City 15 miljoen euro kunnen gaan verdienen, zo schrijft de krant.

Barcelona is momenteel in onderhandeling met de Kameroenees voor contractverlenging. Zijn contract loopt nog tot 2010.

Een paar maanden eerder kondigde de Catalaanse club aan dat hij mocht vertrekken. De relatie met voorzitter Joan Laporta zou zijn verslechterd.

Sinds de overname door de Abu Dhabi United Group, met een geschat vermogen van 32 miljard euro, is Manchester City de rijkste club ter wereld.

Dezelfde krant meldt ook dat Juventus interesse zou hebben in Lionel Messi. De Argentijn heeft echter een contract tot 2014 met een afkoopsom van 150 miljoen euro.

Bridge

De Engelse club laat zich gelden want Chelsea is akkoord gegaan met het bod van Manchester City op linksback Wayne Bridge. Dat maakte City vrijdag bekend.

De speler reist vrijdag nog naar Manchester om de transfer persoonlijk af te ronden. ''We hopen dat we hem zaterdag kunnen keuren'', gaf manager Mark Hughes op de website van Manchester City aan.

Bridge speelde 32 interlands voor Engeland. In 2003 verruilde hij voor 7 miljoen pond (ruim 7 miljoen euro) Southampton voor Chelsea.

Cole

Sinds Ashley Cole in 2006 van Arsenal naar Chelsea verhuisde, had Bridge nog nauwelijks een basisplaats.