AMSTERDAM - Mike Zonneveld kijkt uit naar een nieuwe werkgever nu hij dit seizoen bij PSV weinig aan spelen toekomt. De linksback maakte tot nu toe slechts in vijf competitiewedstrijden speelminuten.

''Mike moet niet weg, maar een speler wil wel uitzicht hebben op speeltijd", aldus zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink maandag tegen AD Sportwereld.

Zonneveld vertrok in de zomer van 2007 van NAC Breda naar Eindhoven en was onder toenmalig trainer Ronald Koeman een vaste waarde. Met de komst van Sef Vergoossen werd zijn speeltijd minder. Dit seizoen is hij nog verder verwijderd van een vaste basisplaats.

Van Kraaij

Adrie van Kraaij, technisch manager van PSV, geeft aan dat de club niet onwelwillend tegenover een eventuele transfer staat. "Als de gesprekken met een geïnteresseerde club op een normale manier verlopen en er een juiste prijs wordt betaald, willen we meewerken aan een vertrek.

Dan denken we aan een verkoop, een verhuurperiode is niet aan de orde", reageert Van Kraaij in de krant. Beide partijen laten zich niet uit over mogelijke geïnteresseerde clubs voor Zonneveld.