Jans niet blij met Powel

GRONINGEN - Berry Powel hoeft voorlopig niet op speelminuten bij FC Groningen te rekenen. De aanvaller heeft het verbruid bij trainer Ron Jans.

''Ik ben op dit moment niet tevreden over de houding van Powel, maar hij zal op dit moment ook wel zo over mij denken'', aldus Jans vrijdag op de website van de Groningers.

Jans hield Powel vorige week buiten de selectie voor het duel met PSV omdat hij motivatieproblemen zou hebben. Een gesprek afgelopen dinsdag bracht beide partijen niet tot elkaar.

Intentie

''Wij hadden de intentie om de situatie uit te praten en de draad weer op te pakken, maar we hadden niet de indruk dat Berry Powel ook met die insteek het gesprek inging. Dan houdt het op'', stelde Jans.

De oefenmeester vertelde de spits vervolgens dat hij voorlopig niet bij de selectie zit. ''Ik hoop niet dat dit soort gedrag het makkelijker maakt om weg te komen bij een club'', zei de trainer.

Doelman Luciano zit wel weer bij de selectie voor het duel zondag tegen FC Twente. De Braziliaan ontbrak tegen PSV vanwege een rugblessure.

NUwerk

Tip de redactie