AMSTERDAM - Na de zoveelste tegenslag bij Feyenoord (het verlies tegen De Graafschap betekende de zesde competitienederlaag) moet de Rotterdamse selectie een gesprek aangaan waar trainer Gertjan Verbeek niet bij aanwezig is.

Dat zegt Karim El Ahmadi in AD Sportwereld. "Ik denk dat het goed is om met alle spelers bij elkaar te gaan zitten. Het is wel zo handig om dat zonder de trainer te doen, denk ik. Ik ben wel benieuwd hoe iedereen over hem denkt."

De technisch begaafde middenvelder moet de lijnen uitzetten voor zijn nieuwe club, maar tegen De Graafschap wist ook hij het elftal geen impulsen te geven.

Computer stuk

In De Telegraaf reageert Verbeek maandag op een artikel in dezelfde krant van zondag, waar werd gemeld dat er onvrede is vanuit de spelersgroep over de harde aanpak van de oefenmeester. "Ik heb het niet gelezen, mijn computer was toevallig stuk."

De geplaagde coach had wel gehoord wat er over hem geschreven is. "Het zijn wildwestverhalen. Daar reageer ik nooit op."

Directie

De spelersraad van Feyenoord schuift deze week bij de directie van de club aan voor een stevig gesprek. Directeur Eric Gudde loopt in De Telegraaf alvast vooruit op de confrontatie. "Het is geen ingelaste bijeenkomst maar een regulier overleg met de spelersraad. Daarin zal de vermeende onvrede uiteraard ter sprake komen."