MUNCHEN - Deportivo la Coruna stelt het geduld van Roy Makaayen diens nieuwe club Bayern München danig op de proef. Ook woensdagbleef de vrijgave van de 28-jarige aanvaller uit. De Europesetopscorer wacht in een hotel in München gelaten op een positiefbericht vanuit Spanje.

Bayern München wil van Deportivo een schriftelijke bevestigingvan het mondelinge akkoord dat beide clubs maandag bereikten overde transfersom (17,7 miljoen euro). Zowel dinsdag als woensdagbleef de goedkeuring van de transfer per fax echter uit. Daardoorheeft de officiële presentatie van Makaay bij de Duitse kampioennog steeds niet plaatsgevonden.

De voormalige spits van Vitesse is al wel medisch goedgekeurd,maar mag nog niet meetrainen met de selectie van Bayern. Volgenshet Duitse persbureau SID zijn er tussen Bayern en Deportivoproblemen ontstaan over de manier waarop de afkoopsom moet wordenbetaald. De Duitse club ontkende dat echter.

"We moeten gewoon nog wat geduld hebben", liet eenwoordvoerder weten. "Het kan nog een uur, een dag of een weekduren. Maar de fax met de vereiste handtekeningen komt er echtwel."