LAUSANNE - Het Internationaal Sporttribunaal (CAS) heeft woensdag na een lange zittingsdag in Lausanne nog geen uitspraak gedaan in de zaak die Atletico Madrid heeft aangespannen tegen de UEFA.

Daardoor weet PSV nog steeds niet of de club supporters mag meenemen naar de uitwedstrijd in Madrid volgende week woensdag voor de Champions League. De uitspraak van het CAS wordt donderdag rond het middaguur verwacht.

De tuchtcommissie van de UEFA bestrafte Atletico Madrid voor ongeregeldheden tijdens de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille (2-1). De Spaanse club van John Heitinga moest drie thuisduels op minimaal 300 kilometer buiten het eigen stadion afwerken, waarvan één voorwaardelijk, met een proeftijd van vijf jaar.

Succes

Atletico tekende met succes beroep aan, maar ook de met de verminderde straf (twee duels zonder publiek waarvan één voorwaardelijk) ging de Spaanse clubleiding niet akkoord.

Volgens PSV hebben ongeveer vijfhonderd fans in de voorverkoop al een toegangskaart en/of een vliegticket voor de uitwedstrijd in Madrid gekocht. De Eindhovense club heeft al beloofd de gemaakte kosten te vergoeden indien het duel zonder publiek gespeeld dient te worden.