ZEIST - De KNVB heeft woensdag het speelschema voor de achtste finales van de KNVB-beker bekendgemaakt. Feyenoord en SC Heerenveen treffen elkaar op dinsdagavond 20 januari om 20.45 uur. Het duel is rechtstreeks op televisie te volgen.

Op woensdag 21 januari is NAC Breda - FC Groningen de livewedstrijd, een dag later gevolgd door ADO Den Haag - FC Twente. Van de andere duels wordt FC Dordrecht - De Graafschap op dinsdag (20.00 uur) afgewerkt.

AZ - Achilles'29, FC Volendam - Excelsior, NEC - Sparta Rotterdam en Roda JC - Lienden staan woensdag geprogrammeerd. Al deze duels beginnen om 20.00 uur.

Competitie

De competitiewedstrijd tussen PSV en Feyenoord wordt op zondag 21 december niet om 16.30 maar om 14.30 uur in Eindhoven gespeeld. De KNVB heeft het aanvangstijdstip met twee uur vervroegd op verzoek van de lokale autoriteiten, zo meldde de voetbalbond woensdag.

De competitieduels tussen FC Utrecht en Sparta Rotterdam en in de Jupiler League tussen Excelsior en Haarlem zijn verplaatst van vrijdag 23 januari naar zondag 25 januari. Dat is gebeurd omdat Sparta en Excelsior de woensdag ervoor uitkomen in het toernooi om de KNVB-beker.