MADRID - Villarreal heeft zich in de Spaanse bekerstrijd voor gek laten zetten. Na de zware nederlaag in de eerste wedstrijd tegen derdeklasser Poli Ejido (0-5), kon de nummer twee van de Spaanse hoogste divisie woensdag ook de return niet naar eigen hand zetten.

De bezoekers haalden de laatste zestien eenvoudig door 1-1 te spelen.

Poli Ejido had zelfs even een voorsprong door een treffer van Molina en kon het zich veroorloven een strafschop in de slotfase te missen. Beide ploegen beëindigden het duel met tien man.

Viilarreal volgde het voorbeeld van Real Madrid, dat een avond eerder door het zeer bescheiden Real Union werd uitgeschakeld.

Valencia

Bekerhouder Valencia ging eenvoudig verder. De ploeg won met 3-0 van Portugalete, dat uitkomt in de vierde divisie. Het eerste duel was bij de nietige tegenstander al met 4-1 gewonnen.

Ook Barcelona bleef in het bekertoernooi. De Catalaanse koploper in de Primera Division versloeg Benidorm (derde divisie) voor de tweede keer met 1-0.

Atletico Madrid, de club van John Heitinga, bleef thuis tegen Orihuela op 0-0 steken maar had het uitduel bij de derdedivisionist al met 1-0 gewonnen.