ROTTERDAM - Feyenoord onderhandelt nog steeds met hetEgyptische Al Ahly over een overgang van Hossam Ghaly. DeRotterdammers verwachten uiterlijk dinsdag duidelijkheid over detoekomst van de talentvolle middenvelder.

Ghaly traint al een week mee met de verliezend bekerfinalist.Feyenoord wil de vriend van oud-Ajacied Mido dolgraag als opvolgervan Paul Bosvelt presenteren. De Rotterdammers hebben echter nogsteeds geen overeenstemming met Al Ahly bereikt. Deze Egyptischeclub heeft onlangs een ander bestuur gekregen. De nieuweclubleiding wil Ghaly niet zo maar van de hand doen.

In afwachting van de afloop van de onderhandelingen heeftFeyenoord bij Willem II en NAC naar Denny Landzaat en AlfredSchreuder geïnformeerd. In navolging van FC Utrecht (Bosschaart)beweren beide Brabantse clubs dat het verschil tussen vraag enaanbod erg ver uit elkaar ligt.

Ook na de verkoop van Pierre van Hooijdonk, Bonaventure Kalou,Brett Emerton en Paul Bosvelt wil of kan Feyenoord niet met geldsmijten.

Onzeker

Toch is de Rotterdammers er veel aan gelegen dat deselectie na de komst van Peter van den Berg, Danko Lazovic, JeanDonde en Dirk Kuijt met nog één maar bij voorkeur tweemiddenvelders wordt versterkt. Het is namelijk nog steeds onzekerwanneer beoogd aanvoerder Shinji Ono weer fit is. Hij moet nogminimaal drie weken rust houden. Daarna wordt bekeken of deJapanner kan beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.